TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Turizam

Ovogodišnja „Gospojina“ uz potvrdu o vakcinaciji, PCR ili antigenski test

Sanja Milenković | 16. avgust. 2021. | 11:11 | Turizam

Ovogodišnja „Gospojina“ uz potvrdu o vakcinaciji, PCR ili antigenski test

Uz konsultacije sa republičkim Kriznim štabom, a nakon radnog sastanka održanog sa načelnicom Srednjebanatskog Upravnog okruga, Snežanom Vučurević, organizator manifestacije, odnosno, Opština Novi Bečej donela je odluku o održavanju ovogodišnjih „Velikogospojinskih dana“, potvrđeno je na današnjoj konferenciji za medije. Manifestacija će, kako je ranije najavljeno, biti održana od 26. do 29. avgusta, uz poštovanje propisanih epidemioloških mera koje će u ovom slučaju podrazumevati potvrdu o vakcinaciji ili PCR test ne stariji od 48 časova, dok će oni koji nemaju ništa od navedenog imati priliku da na licu mesta urade antigenski test, objasnio je prvi čovek novobečejske opštine, Saša Maksimović.

Ovo ne važi za maloletne posetioce koji će tokom Velikogospojinskih dana ipak morati da poštuju određene mere, a to je dezinfekcija i nošenje zaštitnih maski.

Kada su u pitanju podmanifestacije, Etno bazar, Poljo-fest, kao i takmičenje u kuvanju riblje čorbe biće održani u smanjenom obimu, uz pooštrene mere i izostanak takmičenja tamburaških bandi, dok je poseta Rečne flotile i dalje pod znakom pitanja, potvrdio je Maksimović.

Detaljan program ovogodišnje manifestacije „Velikogospojinski dani“ možete pronaći na sajtu opštine i Turističke organizacije opštine Novi Bečej.

 

Ostale vesti iz ove kategorije