TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

Goleada u novobečejskoj hali, futsaleri „Tise“ odneli pobedu

Sanja Milenković | 30. mart. 2021. | 10:40 | Sport

Goleada u novobečejskoj hali, futsaleri „Tise“ odneli pobedu

Jučerašnji susret futsalera „Tise“ sa gostujućom ekipom iz Leskovca, završen je u korist domaćina rezultatom 8:5, a  već u prvom poluvremenu obeležio ga je niz pogodaka koji je započeo Micić u 2. minutu, nakon čega sledi njegovo nadigravanje sa Guberinićem i naizmenični golovi u 7. , 9. i 11. minutu. Mrežu gostiju još jednom je zatresao Tomić u 12. , ali je već minut kasnije usledio odgovor Petrovića, pa ekipe sa izjednačenim rezultatom odlaze na odmor (3:3) . Povećanu prednost plavih u nastavku meča, nakon pogodaka Tomčića u 22. i Tomića u 27. minutu smanjio je Cvetanović u 28. , koji se u istoj minuti demantovao i autogolom vratio rezultatsku prednost novobečejskim futsalerima. Poslednji pogodak za tim iz Leskovca postigao je Stefanović u 36. minutu, ali su pobedu futsalera „Tise“ učvrstili Celin u 37. i u poslednjem minutu Guberinić, koji se po 3. put upisao na listu strelaca.

U preostala 3 kola do kraja prvenstva očekuju ih gostovanja zrenjaninskom „SAS-u“ i ekipi „Zufo“ u Bujanovcu, nakon čega će, za sam kraj sezone, ugostiti „Banjicu“ iz Beograda.

Klub malog fudbala „Tisa“ sa upisana nova 3 boda, a 28 osvojenih ukupno, zauzeo je 5 poziciju na tabeli Druge futsal lige Srbije.

Više o ovome saznajte u TV prilogu!

Ostale vesti iz ove kategorije