TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Servisne informacije

Brantner otpadna privreda: Nove cene usluga primenjuju se od 1. februara

Redakcija TV Novi Bečej | 16. mart. 2021. | 9:44 | Servisne informacije

Brantner otpadna privreda: Nove cene usluga primenjuju se od 1. februara

Na sednici SO Novi Bečej održanoj 1. februara ove godine, doneto je rešenje kojim su odbornici dali saglasnost na povećanje cena komunalnih usluga sakupljanja i transporta komunalnog otpada od 6 % utvrđenog od strane Brantner otpadne privrede u odnosu na dosadašnje cene. Novi cenovnik počeo je da se primenjuje od dana donošenja pomenutog rešenja, tj. od 1. februara, od čega su izuzeta domaćinstva koja se smatraju socijalnim slučajevima, gde po članu domaćinstva  cena ostaje nepromenjena i iznosi 139,01 dinara.

Ostale cene iznose:

- 184,09 dinara za domaćinstva, po članu domaćinstva

- 28,96 dinara za privredne subjekte sa malim količinama otpada, 33,48 dinara sa privredne subjekte sa srednjim količinama otpada i 36,95 dinara za privredne subjekte sa velikim količinama otpada po metru kvadratnom prostora koji koriste za obavljanje delatnosti i

- 12,91 dinara za javne ustanove po kvadratnom metru prostora koji koriste za obavljanje delatnosti

Takođe, ovim rešenjem obrazovne ustanove su oslobođene obaveze plaćanja naknade za odnošenje smeća do daljeg u skladu sa Sporazumom o regulisanju međusobnih prava i obaveza između opštine Novi Bečej i Brantner otpadne privrede.

Ostale vesti iz ove kategorije