TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Turizam

Društvene mreže značajne za promociju destinacija

Danilo Gurjanov | 21. decembar. 2020. | 9:18 | Turizam

Društvene mreže značajne za promociju destinacija

Promocija turističke ponude opštine Novi Bečej u proteklom periodu, u godini koju je obeležila epidemija korona virusa, u najvećoj meri zavisila je od nastupa TO opštine Novi Bečej na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram, pa je uprkos mnogim ograničenjima koje su diktirale epidemiološke mere ipak zabeležen porast broja poseta i noćenja u novobečejskoj opštini. Blizina reke Tise na koju se oslanja sam centar Novog Bečeja i top destinacije u svim naseljenim mestima opštine pokazale su se idealnim za dnevne i vikend ture.

Kako bi još više pospešila svoj nastup na društvenim mrežama, TO opštine Novi Bečej organizovala je za svoje zaposlene dvodnevnu obuku na ovu temu, a predavač je bila Dragica Novaković, vlasnica Agencije za komunikacije i PR u turizmu „Travel target“ iz Beograda.

Uprkos trenutnoj situaciji sa korona virusom i ograničenju rada ugostiteljskih objekata, turisti i dalje posećuju opštinu Novi Bečej. Ture se organizuju u manjim grupama, a sve potrebne informacije posetioci dobijaju upravo putem interneta, istakao je ovom prilikom direktor TO opštine Novi Bečej, Saša Dujin i osvrnuo se na značaj ovakvih i sličnih usavršavanja.

Više saznajte u video prilogu!

Ostale vesti iz ove kategorije