TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Politika

Proglašena prva izborna lista u opštini Novi Bečej

Danilo Gurjanov | 6. mart. 2020. | 8:14 | Politika

Proglašena prva izborna lista u opštini Novi Bečej

Redovni izbori na republičkom, pokrajinskom i lokalnom nivou građane Srbije očekuju 26. aprila. U opštini Novi Bečej Opštinskoj izbornoj komisiji juče je predata prva izborna lista kandidata za odbornike Skupštine opštine Novi Bečej. U pitanju je izborna lista „Aleksandar Vučić - Za našu decu“ koju čine predstavnici Srpske napredne stranke i koalicioni partneri iz Pokreta socijalista. Ovlašćeni podnosilac liste je Matija Kovač, prvi na listi je Saša Maksimović, dok se na istoj nalazi još trideset kandidata.

Kako ističu podnosioci izborne liste „Aleksandar Vučić - Za našu decu“ broj žena kandidata na listi je iznad propisanog Zakonom o lokalnim izborima, a na listi kandidata za odbornike SO Novi Bečej nalazi se i određeni broj mladih.

Opštinska izborna komisija danas je i zvanično kao prvu izbornu listu u opštini Novi Bečej proglasila izbornu listu „Aleksandar Vučić - Za našu decu“ koja će se sa kompletnim spiskom kandidata u toku dana naći i na sajtu opštine Novi Bečej.

Izborna lista „Aleksandar Vučić - Za našu decu“ na biračkom listiću za lokalne izbore nalaziće se na pod rednim brojem jedan.

Ostale vesti iz ove kategorije