TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

Konkurs za devojčice: „Da sam Super devojčica, koje bi bile moje super moći?"

Sanja Milenković | 29. septembar. 2020. | 12:11 | Društvo

Konkurs za devojčice: „Da sam Super devojčica, koje bi bile moje super moći?"

„Da sam Super devojčica, koje bi bile moje super moći?" naziv je likovnog i literarnog konkursa raspisanog od strane Alternativnog centra za devojke, namenjenog devojčicama uzrasta od 8 do 14 godina.

Konkurs je osmišljen povodom Međunarodnog dana devojčica, koji se obeležava 11. oktobra, uz poziv učesnicama da budeu kreativne i zamisle kako bi izgledalo da imaju super moći i šta bi uz pomoć njih u svetu promenile za devojčice njihovog uzrasta?

Svoju maštu prenesite na papir, napišite sastav, pesmu ili nacrtajte crtež inspirisan ovom temom, a odabrani radovi biće objavljeni na društvenim mrežama pomenutog udruženja.

Takođe, najbolje ilustracije, crteži i literarni sastavi biće nagrađeni, pa tako super devojčicu koja osvoji prvo mesto očekuje tablet, za osvojeno 2. mesto nagrada je LCD tabla za pisanje i crtanje, a za 3. paket iznenađenja.

Za učešće na konkursu potrebno je da imate između 8 i 14 godina, da popunite formular zajedno sa jednim od roditelja, kao i da na kraju formulara upload-ujete svoj rad u PDF formatu najkasnije do 6. oktobra 2020.

Informacije o nagrađenim radovima biće objavljene na društvenim mrežama, na Međunarodni dan devojčica, 11. oktobra, a pobednice konkursa biće obaveštene i lično.

O najboljim radovima odlučivaće komisija koju čine umetnice i aktivistkinje, uz napomenu da se formular popunjava logovanjem na lični gmail nalog povezan sa linkom objavljenim na njihovoj fejsbuk stranici gde možete popunite neophodne podatke.

Za dodatne informacije možete se obratiti i upitom na mejl adresu: alternativniczd@gmail.com

Ostale vesti iz ove kategorije