TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

Moto klub MC „Road runners“ okupio dvotočkaše iz Srbije i regiona

Sanja Milenković | 7. oktobar. 2019. | 13:57 | Društvo

Moto klub MC „Road runners“ okupio dvotočkaše iz Srbije i regiona

Benzin u krvi, kilometri pod točkovima i veliko prijateljstvo u srcu okupilo je i ove godine ljubitelje dvotočkaša, na tradicionalnoj, celodnevnoj žurci koja se proteklog vikenda održala u prostorijama moto kluba MC „Road runners“ u Novom Bečeju. Ono što nedostaje jeste malo više slobodnog vremena u borbi sa svakodnevnim obavezama, zaključila je predsednica novobečejskog moto kluba, Jelena Stojanović, osvrnuvši se na sezonu koja ostaje za njima.

Sa svoje rute na ovaj susret skrenuo je i Goran Bence, svetski putnik iz Daruvara, ali i gosti iz Umaga, Temišvara, kao i članovi klubova širom Srbije, iz Rumenke, Subotice, Kikinde, Bačkog Gradišta, Elemira, Gopođinaca i mnogih drugih, objasnjava Stojanovićeva. Među njima, našao se i iskusni Ljubiša Milankov zvani Švraka, koji više od 4 decenije osvaja puteve na svom ljubimcu.

Uz miris bajkerskog pasulja, atmosferi je doprineo i zvuk novosadskog benda  „Rok apoteka“, a sledeći put okupiće se na žurci u Novom Kneževcu, nakon čega počinju zimske aktivnosti.

Više saznajte u TV prilogu!

Ostale vesti iz ove kategorije