TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

Bogata ponuda u novobečejskom „Medenom sokaku“

Sanja Milenković | 30. septembar. 2019. | 13:31 | Društvo

Bogata ponuda u novobečejskom „Medenom sokaku“

U organizaciji Udruženje pčelara Novi Bečej, proteklog vikenda na platou ispred Srednje škole, 3. godinu za redom, održana je manifestacije pod nazivom „Medeni sokak“. Po rečima organizatora i predsednika ovog pčelarskog udruženja, Ivice Stojšina, interesovanje postoji, a manifestacija svakako ima tendeciju rasta iz godine u godinu.

Ovu jedinstvenu priliku da ljubiteljima meda predstave svoje produkte iskoristili su proizvođači kako iz Novog Bečeja, tako i okoline, pa su se, uz povoljne cene, na štandovima mogle videti tegle sa medom, miksevi za jačanje imuniteta, ali i celokupnog stanja organizma, sveće od pčelinjeg voska, kao i moderna oprema za pčelarstvo.

Ovakvi susreti dobra su prilika da se prazgovara o problemima sa kojima se pčelari jednako susreću u procesu proizvodnje, ali i o nekim manje poznatim proizvodima od  meda i njihovim benefitima, slaže se Ljiljana Stojšin, pčelarka iz Novog Bečeja.

Pored nabrojanih, u ponudi su se našli i prirodni kozmetički preparati na bazi meda, pčelinjeg voska i polena među kojima su sapuni, dezodoransi, mirisne kupke, melemi, balzami sa usne i još mnogo toga u pripremi, potvrđuju iz „Prirodne kozmetike Vinisa“.

Ostale vesti iz ove kategorije