TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

Novi Bečej domaćin 10. Radničkih sportskih igara građevinara Srbije

Sanja Milenković | 5. septembar. 2019. | 14:05 | Društvo

Novi Bečej domaćin 10. Radničkih sportskih igara građevinara Srbije

Novi Bečej domaćin je jubilarnih 10. Radničkih sportskih igara građevinara Srbije koje su svečano otvorene juče, u Sportsko rekreativnom centru „Jedinstvo“. Ovaj tradicionalni susret predstavlja odličan vid rekreacije, ali i kratak predah radnicima od svakodnevnih problema i obaveza, potvrdio je Grujica Rođenkov, predsednik sindikata Nexe grupe „Polet keramika“ iz Novog Bečeja.

Oko 100 učesnika odmerilo je snage u 9 disciplina među kojima je mali fudbal, šah, nadvlačenje konopca, stoni tenis, pikado, basket, kuglanje, odbojka na pesku i streljaštvo, a sve uz podršku lokalne samouprave i uprave Sportsko rekreativnog centra „Jedinstvo“, zahvalio se Rođenkov.

Da su Radničke sportske igre od izuzetnog značaja, kako za rekreaciju i razonodu, tako i za razmenu iskustava predsednika sindikata i njihovih članova, složio se i Saša Torlaković, predsednik Sindikata radnika građevinarstva i industrije građevinskog materijala Srbije.

On dodaje i da je jedan od problema sistematizacija radnih mesta na osnovu koje svaki izostanak remeti proizvodnju i izrazio nadu da će se najmanje ovih 9 preduzeća okupiti i naredne godine.

Ostale vesti iz ove kategorije