TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

Održan 7. međunarodni fudbalski turnir „Novo Miloševo 2019“

Danilo Gurjanov | 28. avgust. 2019. | 13:15 | Sport

Održan 7. međunarodni fudbalski turnir „Novo Miloševo 2019“

Sedmi međunarodni fudbalski turnir za mlađe kategorije uspešno je održan proteklog vikenda u Novom Miloševu u organizaciji FK „Vojvodina“, uz podršku MZ Novo Miloševo i opštine Novi Bečej. Na turniru su učestvovale ekipe iz Srbije, Slovenije i Bosne i Hercegovine, a njegovi promoteri ove godine bili su igrači novosadske „Vojvodine“ Bojan Matić i Ognjen Đuričin, Đorđe Ivanović iz beogradskog „Partizana“ i Branislav Radojčić, trener golmana FK „Inđija“.

Turnir su u subotu, 24. avgusta, zvanično otvorili predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović i sekretar MZ Novo Miloševo, Arsen Pajić.

Grujica Rođenkov, predsednik FK „Vojvodina“ iz Novog Miloševa smatra da je organizacija dečjeg turnira u fudbalu iz ovog malog vojvođanskog mesta na najlepši način poslala sliku u „svet“.

U konkurenciji 2008. godišta prvo mesto osvojio je „ŽAK“ iz Kikinde, drugo „Miklavž“ iz Slovenije, dok su treći bili mladi fudbaleri „Vojvodine“ iz Novog Miloševa.

Prvo mesto u kategoriji 2009. godišta osvojila je slovenačka ekipa „Miklavž“, drugo Škola fudbala „Prijatelji“ iz Broda, iz Bosne i Hercegovine, dok je treći bio zrenjaninski „Proleter“.

U konkurenciji 2010. godišta prvo mesto osvojila je „Akademija Bambi“ iz Zrenjanina, drugo „Vojvodina“ iz Novog Miloševa, a treće „Kozara“ iz Banatskog Velikog Sela, dok je i konkurenciji 2011. godišta prvo mesto osvojila ekipa „AFK“ iz Ade, drugo Škola fudbala „One team“  iz Temerina, a treće „Mladi vukovi“ iz Kikinde.

Ostale vesti iz ove kategorije