TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

Novobečejci slavili na turniru u Novom Miloševu

Danilo Gurjanov | 22. jul. 2019. | 11:58 | Sport

Novobečejci slavili na turniru u Novom Miloševu

Tradicionalni letnji turnir u malom fudbalu u Novom Miloševu sinoć je uspešno okončan borbom za treće mesto i finalnom utakmicom takmičenja. Na turniru koji su i ove godine organizovali FK „Vojvodina“ i MZ Novo Miloševo sreću je okušalo jedanaest ekipa iz okolnih mesta, a samo takmičenje trajalo je desetak dana.

Za treće mesto borile su se ekipe „Internacional“ iz Bašaida i „The Gecko“ iz Ade. Slavio je „Internacional“ rezultatom 6:5. U finalu su snage odmerili Novomiloševčani i Novobečejci. Nakon prvobitnih 2:0 za domaću ekipu „Gril restoran kod Duleta i Vladana“, na kraju je ipak slavila ekipa „Vrebalov agrar“ iz Novog Bečeja, konačnim rezultatom 5:2.

Za najboljeg strelca na turniru izabran je Stefan Terzin iz novomiloševačke ekipe „Gril restoran kod Duleta i Vladana“. Najbolji golman turnira bio je Danijel Simendić iz ekipe „The Gecko“ iz Ade, dok je ove godine za najboljeg igrača turnira proglašen Kristijan Šarkezi iz pobedničke ekipe „Vrebalov agrar“ iz Novog Bečeja.

Ovogodišnji učesnici turnira borili su se i za lepe nagrade. Prvoplasirana ekipa osvojila je 80 hiljada dinara, drugoplasirana 40 hiljada dinara, dok su organizatori turnira za trećeplasiranu ekipu obezbedili nagradu od 20 hiljada dinara. Takođe, za gledaoce turnira obezbeđene su nagrade mnogobrojnih sponzora.

Ostale vesti iz ove kategorije