TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

Gosti iz Kikinde i Čoke posetili 6. „Adrenalin park“

Redakcija TV Novi Bečej | 17. jun. 2019. | 11:33 | Sport

Gosti iz Kikinde i Čoke posetili 6. „Adrenalin park“

U organizaciji Centra za razvoj psihofizičkih i mentalnih sposobnosti  „Buđinkan Dođo Novi Bečej“, u parku ispred objekta „Leptirić“ Predškolske ustanove „Pava Sudarski“ proteklog vikenda održan je 6. po redu „Adrenalin park“.  Kao i predhodne i ove godine namenjen je deci sa posebnim potrebama, za koje je ovo okupljanje jedna od retkih prilika da se oprobaju u aktivnostima poput spuštanja na zip lajnu ili streljaštva, potvrdio je organizator i osnivač Udruženja, Aleksandar Dujin.

Gosti ovogodišnjeg „Adrenalin parka“ koji nosi poruku „Bolji smo zajedno“ bili su korisnici Centra za pružanje socijalne zaštite grada Kikinde i Dnevnog boravka za decu i mlade sa smetnjama u razvoju iz Čoke sa svojim  pratiocima za koje je, kako kažu, ovo bilo jedinstveno iskustvo.

Nikolina Pantelić, koordinator usluge Dnevnog boravka za decu i mlade sa smetnjama u razvoju iz Čoke sa oduševljenjem dodaje da su se korisnici, sa njom na čelu, oprobali u svim aktivnostima koje nudi „Adrenalin park“ izuzev ronjenja što će, nada se, nadoknaditi naredne godine, na nekom novom druženju.

Ostale vesti iz ove kategorije