TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

„Adrenalin park“ i ove godine posvećen deci sa posebnim potrebama

Redakcija TV Novi Bečej | 7. jun. 2019. | 11:44 | Društvo

„Adrenalin park“ i ove godine posvećen deci sa posebnim potrebama

Udruženje građana Centar za razvoj psihofizičkih i mentalnih sposobnosti „Buđinkan Dođo Novi Bečej“ i ove godine organizuje 6. po redu „Adrenalin park“ pod nazivom „Bolji smo zajedno“. Ovogodišnji naziv odabran je u skladu sa ciljem i temom koja se kroz godine, od nastanka ideje do danas, menjala, objasnio je organizator i osnivač udruženja, Aleksandar Dujin.

Kao i predhodnih godina, prisutni mališani imaće priliku da se oprobaju na takozvanom zip lajnu, u streličarstvu, boćanju, pa čak i ronjenju, a tu su i maseri, trambolina, kao i poni, neizostavna zvezda „Adrenalin parka“. Sve aktivnosti biće realizove uz nadzor lekara, dok će instruktori imati uvid u zdravstveno stanje i fizičke sposobnosti svakog deteta ponaosob, objašnjava Dujin.

Šesti po redu „Adrenalin park – Bolji smo zajedno“ okupiće blizu dvadesetoro dece iz Dnevnog boravka iz Čoke i Kikinde i 15 njihove pratilaca, kao i isti broj njihovih prijatelja iz Novog Bečeja, a održaće se narednog vikenda, u nedelju, 16. juna, na potezu marine Gradište i Tiskog keja u Novom Bečeju.

Ostale vesti iz ove kategorije