TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

Tri pobede i jedan poraz na startu kuglaške sezone

Danilo Gurjanov | 28. oktobar. 2020. | 11:47 | Sport

Tri pobede i jedan poraz na startu kuglaške sezone

Kuglaški klub „Jedinstvo“ Novi Bečej nakon samo jedne sezone u nižem rangu vratio se u elitno takmičenje, u Super ligu Srbije, gde prema svom kvalitetu i pripada. Nova sezona za kuglaše startovala je nešto kasnije usled situacije sa korona virusom i to od 3. kola, pošto su prva dva kola pomerena za kasnije iz pomenutih razloga. „Jedinstvo“ je tako svoj prvi susret odigralo protiv jedne od najuspešnijih ekipa u Srbiji, Kuglaškog kluba „Beograd“, zabeleživši poraz na domaćoj kuglani. Međutim, od četiri kola, koliko je do sada u okviru prvenstva odigrano, „Jedinstvo“ ima i tri pobede, protiv ekipa „Prve Petoletke“ iz Trstenika, „Crvene zvezde“ iz Beograda i „Metalca“ iz Gornjeg Milanovca, pa ne čudi što je trener domaće ekipe, Ivan Mesaroš, zadovoljan dosadašnjim rezultatima.

Proteklog vikenda, „Jedinstvo“ je u Zrenjaninu odigralo i utakmicu osmine finala Kupa Srbije, pobedivši ekipu „Slavie“ iz Kovačice. Protivnik u četvrtfinalu biće ekipa „Partizana“ iz Beograda, a susret će se odigrati u Novom Sadu.

U okviru aktuelnog prvenstva Super lige Srbije ekipa „Jedinstva“ u nedelju će igrati u gostima protiv ekipe „Apatina“.

Za Kuglaški klub „Jedinstvo“ u ovoj sezoni nastupaju: Ervin Komaromi, Goran Bugarski, Norbert i Robert Ernješi, Čaba Zavarko, Žolt Kiš, Mane Zrnić, Ivan Mesaroš, Lajoš Zolnai, Marko Pajić, Sebastian Magda, Vladimir Petrović, Danijel Bito, Armin i Patrik Sekereš, dok prvu postavu čine Komaromi, Bugarski, Norbert Ernješi, Zavarko, Kiš i Zrnić.

Ostale vesti iz ove kategorije