TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

ComNetTV mreža

SKANDAL KOJI POTRESA ŠABAC NE PRESTAJE

Redakcija TV Novi Bečej | 5. septembar. 2020. | 13:42 | ComNetTV mreža

SKANDAL KOJI POTRESA ŠABAC NE PRESTAJE

Gradski odbor Srpske napredne stranke upozorava javnost na skandal neviđenih razmera  za koji je u Šapcu odgovoran tandem Dušan Petrović i Nebojša Zelenović.  Petrović i Zelenović, koji uprkos volji naroda žele da uzurpiraju vlast i ne biraju  sredstva u toj nameri, od jutros vrše brutalnu opstrukciju izbornog procesa. Njihov cilj  je upravo ono na šta Srpska napredna stranka upozorava već dva meseca, a to je da iako  ih narod neće, oni traže način da ostanu na vlasti.

Pošto su videli da ni kupovinom glasova ne mogu da dostignu razliku između njih i  Srpske napredne stranke, pošto su videli da im u tome ne može pomoći čak ni  pravilnik koji su doneli, a koji je u suprotnosti sa ustavom i zakonima Republike  Srbije, odlučili su da brutalnim napadima i spletkama koje uključuju otvoreno laganje  i neosnovanim prigovorima svojoj Gradskoj izbornoj komisiji pokušaju da obore izbore  u Šapcu.

O tom scenariju govori činjenica da već u 14 časova tvrde da izbori nisu regularni, što  niko živi osim njih i njihovih saradnika ne potvrđuje. A o tome ko su oni i kakvim se metodama služe, čula je prethodnih dana cela Srbija u snimcima u kojima se dogovaraju  o kupovini glasova i monstruoznom stavljanju leksilijuma u kafu članovima biračkih  odbora iz Srpske napredne stranke.

Dušan Petrović i Nebojša Zelenović pokušavaju da prekinu izborni proces, jer ne smeju da sačekaju brojanje glasova. Ako to dopuste, znaju da je upravo kraj brojanja glasova,  kraj njihove dvodecenijske vladavine i konačni trijumf naroda na čelu sa Srpskom naprednom strankom.

GO SNS Šabac

Ostale vesti iz ove kategorije