TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

Od danas na snazi nove mere: objekti bez bašte vikendom zatvoreni posle 21 časa

Sanja Milenković | 4. septembar. 2020. | 14:20 | Društvo

Od danas na snazi nove mere: objekti bez bašte vikendom zatvoreni posle 21 časa

Na 39. sednici Opštinskog štaba za vanredne situacije doneta je naredba o tehničkoj ispravci naredbe donete 2. septembra, a kojom se ograničava  radno vreme ugostiteljskih objekata, objekata za priređivanje igara na sreću i igara za zabavu (restorani, kafići, barovi,noćni klubovi, picerije i ostali ugostiteljski objekti, kladionice, igraonice i sl.), kao i objekata koji pružaju usluge ishrane i pića (kiosci sa gril i brzom hranom)  na teritoriji opštine Novi Bečej, tako da VIKENDOM objekti koji nemaju baštu i noćni klubovi neće raditi od 21.00 čas do 06.00 časova narednog dana, dok objekti koji imaju baštu neće pružati ugostiteljske usluge u zatvorenom delu objekta od 21.00 čas, a u otvorenom delu objekta (bašti) od 01.00 čas do 06.00 časova narednog dana.

RADNIM DANIMA objekti koji nemaju baštu i noćni klubovi neće raditi od 21.00 čas do 06.00 časova narednog dana, dok objekti koji imaju baštu neće pružati ugostiteljske usluge u zatvorenom delu objekta od 21.00 čas, a u otvorenom delu objekta (bašti) od 23.00 čas do 06.00 časova narednog dana.

Takođe, doneta je i naredba kojom se zabranjuje okupljanje na svim javnim mestima u zatvorenom i na otvorenom prostoru na teritorije opštine Novi Bečej za više od 30 ljudi.

Za sprovođenje ove naredbe zaduženi su vlasni/korisnici prostora, a Opštinska uprava Novi Bečej dužna je da organizuje rad tako da nadležna odeljenja vrše nadzor nad primenom mera iz ove naredbe koja stupa na snagu danom donošenja tj. 4.9.2020. godine, navodi se u saopštenju.

Ostale vesti iz ove kategorije