TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

U subotu auto trka u centru Novog Bečeja

Danilo Gurjanov | 13. avgust. 2020. | 8:08 | Društvo

U subotu auto trka u centru Novog Bečeja

Opština Novi Bečej obaveštava građane da će u subotu, 15. avgusta, u centru Novog Bečeja biti održana manifestacija “Nagrada Novog Bečeja 2020” u okviru takmičenja “Super driver cup“ koji se vozi za šampionat Srbije. Zbog preventivnih i zaštitnih mera u borbi protiv korona viriusa, auto traka će biti organizovana bez prisustva publike, odnosno gledalaca.

Takmičenje će biti održano u terminu od 12 do 18 časova, dok će svečano otvaranje trke biti ispred zgrade Opštinske uprave u 12 časova.

Građani se obaveštavaju da će se takmičenje odvijati kroz sledeće ulice: Ivo Lole Ribara, Maršala Tita, Žarka Zrenjanina, Sonje Marinković, Vuka Karadžića i Petra Drapšina, prema priloženoj skici.

Građani koji stanuju u potezu u okviru kog će se odvijati takmičenje, obaveštavaju se da će ovaj deo naseljenog mesta biti zatvoren od petka, 14. avgusta, od 20 časova do subote, 15. avgusta, do 20 časova, te da svoje automobile parkiraju tako da ih mogu koristiti. Takođe, za ove građane će biti omogućeno korišćenje parkinga i izlazak putem ulica koje su van takmičenja, stoji u obaveštenju Opštinske uprave.

Ostale vesti iz ove kategorije