TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

ComNetTV mreža

Zoran Ninković odlučno u bolju budućnost: "U nedelju glasam za br 1 - za našu decu"

Redakcija TV Novi Bečej | 18. jun. 2020. | 12:00 | ComNetTV mreža

Zoran Ninković odlučno u bolju budućnost: "U nedelju glasam za br 1 - za našu decu"

Novi tim za Šabac, u otvorenom pismu objavio je da nastavlja svoju političku karijeru u Srpskoj naprednoj stranci.

Doktor veterinarske medicine Zoran Ninković, odbornik sa liste Jelena Milošević - Novi tim za Šabac, u otvorenom pismu objavio je da nastavlja svoju političku karijeru u Srpskoj naprednoj stranci. U pismu se navodi:

- U politiku sam ušao kao mlad, obrazovan čovek sa željom da doprinesem boljitku Šapca, Mačvanskog okruga i cele Srbije. Naivno sam pomislio da to mogu kao član Zapadne Srbije, ne shvatajući da u ovoj grupi građana jedno pričaju, a drugo rade - saopštio je dr Ninković i dodao je.

- Sada, kada je moje razočaranje prevršilo svaku meru, odlučio sam da svoje ideje, na dobrobit svih naših sugrađana, realizujem u Srpskoj naprednoj stranci, jedinoj stranci koja se zaista, a ne samo deklarativno, brine o srpskom narodu - rekao je on.

- Iz Zapadne Srbije odlazim razočaran poražavajućom politikom Dušana Petrovića i njegovih satelitskih organizacija, koje su uništile srpsku poljoprivredu. Ja, i kao uzgajivač jagoda na 2 hektara sa zasadima maline na oko 30 ari to najbolje znam. Donedavno bio sam uveren da je Zapadna Srbija samostalna organizacija, ali sada mi je potpuno jasno da su i Nemanja Pajić i Sovranije Čonjagić glasnogovornici politike koju prezentuju Nebojša Zelenović i Dušan Petrović, kao i da je kandidat za gradonačelnika Jelena Milošević samo njihova marioneta - navodi doktor.

- Zbog svega navedenog, i svoju i budućnost Šapčana vidim u Srpskoj naprednoj stranci, jedinoj državotvornoj političkoj organizaciji, kojoj je interes naroda na prvom mestu - rekao je dr Ninković.

- I zato na izborima u nedelju glasam za broj 1, za Aleksandra Vučića - za našu decu! - poručio je dr Zoran Ninković.

Ostale vesti iz ove kategorije