TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

Osmi „Vikend sporta“ odložen za jun sledeće godine

Danilo Gurjanov | 9. jun. 2020. | 10:12 | Sport

Osmi „Vikend sporta“ odložen za jun sledeće godine

U poslednjih sedam godina drugog vikenda u junu Sportski savez opštine Novi Bečej u saradnji sa lokalnom samoupravom, organizovao je sportsku manifestaciju pod nazivom „Vikend sporta“, svojevrsno sportsko druženje na obali Tise koje za cilj ima da populariše sport, neguje zdrave navike, podstiče razmenu iskustava mladih i da razvija takmičarski duh, uz poštovanje svih normi fer-pleja.

Prema obaveštenju Sportskog saveza opštine Novi Bečej,  8. po redu „Vikend sporta“, čije održavanje je planirano ove godine, nažalost, odloženo je za narednu godinu zbog pandemije virusa COVID-19, u cilju zaštite, pre svega, sportista, kako od zaraze, tako i od eventualnih povreda, s obzirom da mnogi sportisti još uvek nisu dostigli potrebnu takmičarsku formu, a neki su tek na početku trenažnog procesa.

Odluka o otkazivanju manifestacije doneta je uz konsultacije sa sportskim kolektivima i društvima, stoji u obaveštenju koje potpisuje Dalibor Vučetić, predsednik Sportskog saveza opštine Novi Bečej, koji uz sportski pozdrav poručuje sportistima i sportskim radnicima da se što bolje pripreme i spremno dočekaju naredna takmičenja.

Ostale vesti iz ove kategorije