TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Turizam

Kreativni mališani uživali na zasluženoj ekskurziji

Sanja Milenković | 29. maj. 2020. | 10:55 | Turizam

Kreativni mališani uživali na zasluženoj ekskurziji

Oko 80 mališana uzelo je učešće na nedavno raspisanom likovnom konkursu Turističke organizacije opštine Novi Bečej gde su kroz brojne radove predstavili svoje viđenje turističkih destinacija na teritoriji novobečejske opštine. Kao nagradu za njihovu kreativnost, ali i ukazano strpljenje tokom vanredne situacije, njih 35-oro koliko se prijavilo, krenulo je jutros na jednodnevnu ekskurziju. 

Prva destinacija, otkriva Dujin, bio je Muzej „Žeravica“ u Novom Miloševu.
Saša Dujin direktor Turističke organizacije opštine Novi Bečej: „Posle toga ćemo biti u „Glavaševoj kući“, a onda sledi ručak prilagođen njihovom uzrastu i diskoteka u našem Hostelu, a sve to sa ciljem da ih malo zabavimo, relaksiramo i ponudimo nešto novo što se dešava. Ukoliko budu imali pozitivne reakcije imaće ih i njihovi vršnjaci, pa to možemo staviti na agendu naše turističke ponude.“

Tokom vikenda, u Novom Bečeju, uz podršku Turističke organizacije Srbije i Turističke organizacije Vojvodine, održaće se i seminar na temu razvoja seoskog turizma na kom će učešće uzeti predstavnici 20 turističkih organizacija širom Srbije, najavio je Dujin.

Više saznajte u TV prilogu!

Ostale vesti iz ove kategorije