TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

KONKURS: Upis 1060 polaznika za osnovnu policijsku obuku

Sanja Milenković | 25. maj. 2020. | 9:20 | Društvo

KONKURS: Upis 1060 polaznika za osnovnu policijsku obuku

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 1.060 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, od kojih će se 510 stručno osposobljavati za obavljanje poslova uniformisanog policijskog službenika na radnom mestu policajac, 250 na radnom mestu saobraćajni policajac i 300 na radnom mestu granični policajac. 

Zainteresovani se na konkurs mogu prijaviti do 5. juna 2020. godine i imaju mogućnost da se prilikom prijave izjasne za koje radno mesto žele da prođu stručno osposobljavanje.

Za potrebe Policijske uprave u Zrenjaninu konkurs je raspisan za 10 polaznika za radno mesto policajca za potrebe policijskih ispostava Zrenjanin, Novi Bečej i Sečanj i 2 polaznika za radno mesto saobraćajnog policajca za potrebe saobraćajne policijske ispostave Zrenjanin.

Prijava na konkurs sa dokumentacijom, podnosi se policijskoj stanici po mestu prebivališta kandidata. Uslovi konkursa mogu se naći i na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova ovde  i sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku ovde

Ostale vesti iz ove kategorije