TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

„Bontonika“ - emisija za malu i „veliku“ decu

Danilo Gurjanov | 1. april. 2020. | 10:48 | Društvo

„Bontonika“ - emisija za malu i „veliku“ decu

Udruženje građana „Radionica snova“ iz Novog Bečeja već nekoliko godina uspešno radi i stvara za decu. Pored dobro poznatih pozorišnih predstava koje su u prethodnom periodu iznedrile Edit Zerebelji Tenji i Monika Monja Jovanov, a koje su zabavljale mališane širom Vojvodine, „Radionica snova“ nedavno je na svom youtube kanalu predstavila svoj novi „proizvod“ - emisiju u vidu kratke forme pod nazivom „Bontonika“.

„Bontonika“ se snima na srpskom i na mađarskom jeziku, a do sada je svetlost dana „ugledalo“ ukupno 12 epizoda. U skladu sa aktuelnom situacijom teme koje se obrađuju vezane su i za epidemiju korona virusa, iako nas u narednom periodu očekuju različite teme.

Više o samoj ideji, glavnim likovima Boniki i Toniki i osnovnom cilju ove zabavno-edukativne emisije koja je od starta pobrala simpatije gledalaca, ispričale su nam kreatorke „Bontonike“.

Pogledajte video prilog!

Kompletan razgovor sa Monjom i Editom možete pogledati u okviru nove emisije „Iz mog ugla“ koja će se naći na našem programu večeras od 20 časova ili na youtube kanalu naše televizije.

Ostale vesti iz ove kategorije