TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

ComNetTV mreža

SNS osuđuje napade na Vučićevu porodicu

Redakcija TV Novi Bečej | 15. februar. 2020. | 17:29 | ComNetTV mreža

SNS osuđuje napade na Vučićevu porodicu

Sibin Vukadinović, saradnik Boška Obradovića uputio je niz uvreda na račun porodice predsednika Srbije.

Srpska napredna stranka Vojvodine kao i SNS Mačvanskog i Kolubarskog okruga  zgroženi su objavom na društvenim mrežama jednog od saradnika Boška Obradovića.

-Skandalozno vređanje maloletne ćerke predsednika Srbije Aleksandra Vučića u potpunosti prevazilazi bilo kakav oblik neslaganja sa političkim neistomišljenikom i svedoči o duboko ukorenjenoj mržnji prema predsedniku Vučiću i celoj njegovoj porodici. Užasne, monstruozne objave Sibina Vukadinovića, zbog prirode konteksta u kojem su izrečene, upućuju na ozbiljno mentalno oboljenje dotičnog Obradovićevog saradnika, koji bez sumnje predstavlja opasnost po društvenu zajednicu - saopštili su iz SNS-a i dodali: 

- Pozivamo sve učesnike u javnom i političkom životu da osude ovaj gnusni akt i jasno kažu ne siledžijama i njihovoj politici nasilja i bezgranične mržnje kojom truju srpsku političku scenu, ne birajući sredstva u svojoj bezumnoj borbi protiv Vučića. Borbi u kojoj ne biraju ni sredstva, ni oružje i u kojoj su osim Aleksandra Vučića meta i njegova deca - rečeno je u saopštenju. 

Izvor: Srbija Danas

Ostale vesti iz ove kategorije