TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

Zimski turnir za mlade fudbalere svake godine sve uspešniji

Sanja Milenković | 24. decembar. 2019. | 15:19 | Sport

Zimski turnir za mlade fudbalere svake godine sve uspešniji

Ovogodišnji Zimski turnir za mlađe kategorije otvorili su, proteklog vikenda, u hali Sportsko rekreativnog centra „Jedinstvo“, fudbaleri 2011. godište, a koji su u fer i korektnoj igri predstavili OFK „Bečej  1918“, FK „AFK Ada“ , FK „Bačka Mol“, „Vojvodinu“ iz Novog Miloševa, kao i domaće „Jedinstvo“, potvrdio je trener petlića u novobečejskom fudbalskom klubu i jedan od organizatora turnira, Igor Vlaškalin.

Već narednog dana, snage na terenu odmerila je generacija 2006 i mlađi, gde je, uz domaće „Jedinstvo“, učešće uzelo još 8 gostujućih ekipa, potvrdio je organizator i trener pionira u Novom Bečeju, Marko Matić.

Drugog dana turnira, 3. mesto osvojila je ekipa iz Bečeja, nešto uspešnija bio je ekipa „Kozare“ iz Banatskog Velikog sela“ dok su pehar u Zrenjanin odneli igrači FK „Sporto“. Sa ciljem promovisanja fudbala, ali i razmene iskustva sa mlađim generacijama, turnir su podržali braća Dušan i Bogdan Pecarski, rodom iz Novog Bečeja, a koji trenutno igraju za mlađu kategoriju superligaša, „Crvenu zvezdu“.

Završnica turnira održaće se u subotu, 28. decembra, sa startom od 8 i 30h, u hali Sportsko rekreativnog centra „Jedinstvo“.

Više saznajte u TV prilogu!

Ostale vesti iz ove kategorije