TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

Nova automatska rešetka omogućava nesmetan rad crpne stanice u Novom Miloševu

Danilo Gurjanov | 5. decembar. 2019. | 14:52 | Društvo

Nova automatska rešetka omogućava nesmetan rad crpne stanice u Novom Miloševu

U Novom Miloševu su u toku finalni radovi na postavci automatske rešetke na glavnoj crpnoj stanici, koja će omogućiti nesmetani rad pumpi koje odvode otpadnu vodu iz atmosferske i fekalne kanalizacije ka prečistaču i mokrom polju. U pitanju je projekat u vrednosti od 5 miliona i 600 hiljada dinara koji su zajednički finansirali Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo u iznosu od 3 miliona i 360 hiljada dinara i opština Novi Bečej  u iznosu od 2 miliona i 400 hiljada dinara.

Radove u Novom Miloševu obišli su danas pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Vuk Radojević i predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović.

Radojević je ovom prilikom izrazio nadu da će opština Novi Bečej sa novim projektima konkurisati i u narednoj godini, što je Maksimović potvrdio i najavio da će se lokalna samouprava u narednom periodu svim snagama potruditi da iznađe sredstva da pokrene izgradnju kanalizacione mreže i u naseljenim mestima Kumane i Bočar, gde ona uopšte ne postoji.

Više informacija saznajte u video prilogu!

Ostale vesti iz ove kategorije