TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

Mlađe selekcije FK „Jedinstvo“ uspešno privele kraju jesenji deo sezone

Sanja Milenković | 14. novembar. 2019. | 14:52 | Sport

Mlađe selekcije FK „Jedinstvo“ uspešno privele kraju jesenji deo sezone

Pod trenerskom palicom Marka Matića, pioniri Fudbalskog kluba „Jedinstvo“ u predhodnom periodu ostvarili su zapažene rezultate, kako na državnim i turnirima u inostranstvu, tako i u okviru Područne fudbalske lige Zrenjanin, na čijoj su tabeli na kraju jesenjeg dela sezone, sa osvojenih 27 bodova, zauzeli 3. mesto.
Od starta sezone 2019/2020, Matić je preuzeo i kadetsku selekciju novobečejskog fudbalskog kluba, koja je polusezonu, kako potvrđuje, sa 15 osvojenih bodova, završila na 4. mestu na tabeli iste lige.

U dresovima mlađih selekcija konačno se našao dovoljan broj igrača, objašnjava Matić koji je izrazio zadovoljstvo što su, nakon dužeg vremenskog perioda, šansu da se probiju dobila deca upravo iz Novog Bečeja.

U Fudbalskom klubu „Jedinstvo“ u Novom Bečeju posebno se neguje odnos između igrača i trenera, ali i dobra atmosfera i timski rad, objašnjava Matić, koji je ovom prilikom pozvao sve zainteresovane od 5. do 8. razreda da se već u zimskom periodu oprobaju na fudbalskom terenu Gradskog stadiona kraj Tise.

Ostale vesti iz ove kategorije