TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Kultura

Raspisan poziv za učešće i konkurs za nagradu „Pesničke republike“

Danilo Gurjanov | 4. novembar. 2019. | 14:04 | Kultura

Raspisan poziv za učešće i konkurs za nagradu „Pesničke republike“

Dvadeset i trećeg novembra od 12 časova Banatski kulturni centar će u Novom Miloševu po četvrti put organizovati književnu manifestaciju pod nazivom „Pesnička republika“. Tim povodom raspisan je poziv za učešće na  pesničkom maratonu državljana „Pesničke republike“ i onih koji to žele da postanu, ali i konkurs za nagradu „Gramata Pesničke republike“ za propuštenu priliku, odnosno za knjigu koja je objavljena u poslednjih 50 godina, a do sada nije bila nagrađena.

Za nagradu „Gramata Pesničke republike“ potrebno je poslati jedan primerak knjige zajedno sa pismenim predlogom udruženja, institucije ili pak najmanje troje individualnih predlagača na adresu Banatskog kulturnog centra (JNA 35, Novo Miloševo) najkasnije do 15. novembra.

Svi zainteresovani pesnici, državljani Pesničke republike, kao i svi oni koji to žele da postanu, treba da pošalju jednu svoju pesmu na mejl: pesnickarepublika@gmail.com ,takođe najkasnije do 15. novembra, čime se prijavljuju za učešće na pesničkom maratonu koji će se održati 23. novembra.

Sve potrebne informacije oko pravila učešća možete pronaći na sajtu Banatskog kulturnog centra.

Ostale vesti iz ove kategorije