TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

Na 107. sednici Opštinskog veća: Budžet stabilan, uskoro kupovina mlekare?

Sanja Milenković | 3. septembar. 2019. | 13:47 | Društvo

Na 107. sednici Opštinskog veća: Budžet stabilan, uskoro kupovina mlekare?

Na 107. sednici Opštinskog veća, održanoj danas u svečanoj Sali u zgradi Opštine, među 17 tačaka dnevnog reda, našao se i Predlog Odluke o pribavljanju nepokretnosti u javnu svojinu opštine Novi Bečej kojim se predviđa kupovina kompleksa nekadašnje mlekare u vlasništvu „Mlekoprodukta“ DOO iz Zrenjanina, a čije se parcele naslanjaju na fudbalski stadion sa pratećim objektima i pomoćnim terenom. Ovako objedinjeni tereni pružili bi mogućnost izgradnje sportskih sadržaja sa kompleksom bazena koji bi upotpunili turističku ponudu Novog Bečeja, potvrdio je predsednik opštine, Saša Maksimović.

Važna tačka današnje sednice Opštinskog veća bilo je i utvrđivanje Predloga Izveštaja o prihodima i rashodima budžeta opštine za prvu polovinu tekuće godine, koji je, po rečima Maksimovića, za sada stabilan.

Na današnjoj sednici doneta su i Rešenja o imenovanju Organizacionog odbora manifestacije „Dani Laze Telečkog“, kao i jubilarnih 20. „Dana Teodora Pavlovića“ koji će se krajem septembra održati u Novom Miloševu.

Ostale vesti iz ove kategorije