TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

Regresoterapija – emotivni put u prošlost

Sanja Milenković | 29. avgust. 2019. | 13:00 | Društvo

Regresoterapija – emotivni put u prošlost

Mnoge situacije, poznanstva, reakcije ili problemi u našim životima imaju uzrok potpuno neobjašnjiv našem racionalnom umu. Zakopane duboko u našoj duši, pogrešno naučene lekcije, stečena iskustva i usvojeni obrasci određuju našu ličnost, a da toga nismo ni svesni. Regresoterapija predstavlja terapeutski metod koji omogućava pristup dalekim sećanjima iz ovog, prenatalnog ili čak nekog od prošlih života, tvrde stručnjaci, gde se taj obrazac pronalazi, ispravlja i time vas oslobođa strahova, loših navika, pa čak i bolesti.  O kakvom nivou svesti govorimo i kako praktično izgleda regresoterapija, objasnio nam je Zoran Protić, stručnjak za ovu oblast.

Regresija kao tehnika zasniva se na reinkarnaciji, fenomenu koji priznaju i neguju mnoge kulture širom sveta. Zoran Protić pripada 3. generaciji stručnjaka iz oblasti regresoterapije edukovanoj po metodi Patrika Balinta, a koja podrazumeva osnovnu, prenatalnu, tehniku rada na daljinu, tehniku odnosa, detinjstva , arhetipsku i profiling tehniku.

Zoran Protić održaće i tribinu vezanu za ovu temu, u petak, 13. septembra, od 19 časova, u galeriji „Selo“ Doma kulture opštine Novi Bečej, a više o regresoterapiji možete saznati i u novom izdanju emisije „Aktivizacija“, u petak, od 20 časova.

Više saznajte u TV prilogu!

Ostale vesti iz ove kategorije