TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

JAVNI POZIV: Zakup i opremanje štandova u VIP-u 1 i 2 za vreme Gospojine

Sanja Milenković | 2. avgust. 2019. | 11:18 | Društvo

JAVNI POZIV: Zakup i opremanje štandova u VIP-u 1 i 2 za vreme Gospojine

Organizacioni odbor manifestacije „Velikogospojinski dani – Gospojina 2019“ objavio je Javni konkurs za opremanje štanda u VIP-u 1 i zakup i opremanje štanda u VIP-u 2 u zoni centra grada u Novom Bečeju u periodu od 23. do 25. avgusta. Pravo na podnošenje ponude, koju treba dostaviti najkasnije do 6. avgusta, do 11 časova, imaju sva pravna lica i preduzetnici koji su registrovani za obavljanje ugostiteljske delatnosti, a moguće je ponuditi najviše jednu ponudu za jedno mesto, dok isto lice možete podneti i više ponuda za različita mesta. Prijave moraju sadržati i dokaz o uplati depozita u iznosu od 100% od početnog iznosa cene, kao i jasnu naznaku broja mesta i dokaz o registraciji, odnosno, izvod iz APR-a.
Depozit se uplaćuje na račun primaoca: Opština Novi Bečej, na broj žiro računa: 840-1111804-61, a kao svrhu uplate potrebno je napisati „depozit za korišćenje mesta __“, a zatim navesti broj.
Prijave se dostavljaju u zatvorenim kovertama lično ili na adresu Opština Novi Bečej, Žarka Zrenjanina 8, 23272 Novi Bečej sa naznakom “JAVNI POZIV – „VELIKOGOSPOJINSKI DANI - GOSPOJINA 2019“ - za opremanje štanda u VIP-u 1 i zakup i opremanje štanda u VIP-u 2.
Otvaranje ponuda obaviće se javno pred Komisijom u utorak, 6. avgusta, u sali za venčanja u zgradi opštinske uprave, na adresi Žarka Zrenjanina broj 8, sa početkom u 12 časova.
Više o početnim cenama i potrebnoj dokumentaciji možete saznati sajtu opštine ovde

Ostale vesti iz ove kategorije