TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

Konstituisan novi Savet MZ Novi Bečej

Danilo Gurjanov | 5. jul. 2019. | 9:38 | Društvo

Konstituisan novi Savet MZ Novi Bečej

Nakon što su na nedavno održanim izborima izglasani članovi Saveta MZ Novi Bečej, 2. jula je održana i prva sednica na kojoj je konstituisan novi Savet MZ Novi Bečej. Na čelu Saveta ponovo se našao Milenko Garčev, dok je njegov zamenik Vladimir Davidović. Sekretar MZ Novi Bečej je i dalje Miroslav Macura.

Predsednik Saveta, Milenko Garčev, osvrnuo se na planove za naredni period, rekavši da građani Novog Bečeja mogu očekivati različite aktivnosti koje za cilj imaju podizanje i unapređenje kvaliteta njihovog života: „Ono što je u planu jeste ono što smo započeli, pa smo napravili malu pauzu zbog izbora i ostalih aktivnosti, a to je parking ispred hale sportova koji će zaista lepo izgledati. Tu se radi o tridesetak parking mesta uz trotoar koji će biti zamenjen. Takođe, radi se nadstrešnica, odnsno autobusko stajalište ispred OŠ „Josif Marinković“. Ono što je isto u planu, slede nam javni radovi u okviru kojih nam je Nacionalna služba za zapošljavanje obezbedila određeni broj radnika, mislim da ih je 14 što se tiče MZ Novi Bečej. U okviru toga ćemo gledati da obnovimo trotoare, stare staze, da ih popravimo, zakrpimo, verovatno ćemo raditi i jednu dužu deonicu kompletno. Dakle, sigurno je da nam sledi jedan dobar i kvalitetan rad.“

Pored Milenka Garčeva i Vladimira Davidovića novi Savet MZ Novi Bečej čine: Novica Blažin, Milan Budakov, Atila Mesaroš, Milan Stojšin, Atila Balint, Trifun Stanković, Srđan Lungulov, Vesna Stanković, Željko Ostojić, Vladimir Radišić i Sava Macura.

Ostale vesti iz ove kategorije