TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

„Edufons“ učestvovao u omladinskom dijalogu OPENS-a i UNICEF-a

Danilo Gurjanov | 3. jul. 2019. | 12:32 | Društvo

„Edufons“ učestvovao u omladinskom dijalogu OPENS-a i UNICEF-a

Udruženje „Edufons - Centar za celoživotno obrazovanje“ iz Novog Bečeja nedavno je u saradnji sa partnerskom organizacijom iz Makedonije sproveo omladinsku razmenu u okviru koje su mladi iz Makedonije, opštine Novi Bečej, ali i drugih gradova u Srbiji imali priliku da devet dana borave u Novom Bečeju uz pregršt raznoraznih aktivnosti. Kao kruna omladinske razmene koja je održana u okviru projekta „Čula Evrope“ koji se kofinansira iz ERAZMUS plus programa Evropske unije bila je poseta mladih iz Srbije i Makedonije organizaciji „OPENS 2019 - Omladinska prestanica Evrope Novi Sad“. Ova poseta rezultirala je nedavnim učešćem članova „Edufons“-a na omladinskom dijalogu pod nazivom „Energija mladih“ koji je održan u Skupštini AP Vojvodine u organizaciji OPENS-a i UNICEF-a.

Prilikom posete organizaciji OPENS Udruženje „Edufons“ posredovalo je i povezivanju ove organizacije i partnerske organizacije „Inkluzija“ iz Makedonije, čime je ispunjen jedan od ciljeva ovakvih projekata, a to je umrežavanje, istakla je Ivana Ćuk, članica „Edufons“-a prilikom gostovanja u emisiji „Iz mog ugla“.

Ceo razgovor sa Ivanom Ćuk i Jelenom Pauljev, članicama Udruženja „Edufons“, možete pogledati u okviru novog izdanja emisije „Iz mog ugla“ koja je na programu večeras od 20 časova.

Ostale vesti iz ove kategorije