TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

Umanjene prosečne cene kvadratnog metra nepokretnosti po zonama

Redakcija TV Novi Bečej | 4. jun. 2019. | 8:06 | Društvo

Umanjene prosečne cene kvadratnog metra nepokretnosti po zonama

Dvadeset i deveta sednica SO Novi Bečej održana je danas po hitnom postpuku kako bi odbornici doneli Odluku o izmeni Odluke o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra nepokretnosti potrebnih za utvrđivanje poreza na imovinu za 2019. godinu na teritoriji opštine Novi Bečej. Ovu odluku je bilo potrebno usvojiti što pre kako bi građani u narednom periodu mogli dobiti nova rešenja poreza na imovinu sa ispravljenim iznosima.

Važne tačke održane sednice SO odnosile su se i na donošenje Odluke o usvajanju Programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta opštine Novi Bečej za 2019. godinu, odnosno Odluke o određivanju nadležnog organa za sprovođenje postupka davanja u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini.

Odbornici su, između ostalog, doneli i Rešenje o razrešenju i imenovanju zamenika komandanta Štaba za vanredne situacije opštine Novi Bečej. Naime, kako je bivši zamenik predsednika opštine, Branko Svilengaćin, prema funkciji bio i zamenik komandanta Štaba za vanredne situcije, bilo je potrebno postaviti novog zamenika komndanta Štaba za vanredne situacije, a za tu poziciju izabran je predsednik SO Novi Bečej, Milovan Baštovanov.

Ostale vesti iz ove kategorije