TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Turizam

MANIFESTACIJE: Oldtajmeri, jela od testa i Arača u narednih mesec dana

Redakcija TV Novi Bečej | 22. maj. 2019. | 10:37 | Turizam

MANIFESTACIJE: Oldtajmeri, jela od testa i Arača u narednih mesec dana

Nakon još jedne „Noći muzeja“ koja je nedavno uspešno organizovana u muzejima „Glavaševa kuća“ i „Kotarka“ u Novom Bečeju i Novom Miloševu, u narednom periodu predstoji nam još nekoliko zanimljivih manifestacija u čijem organizovanju učestvuje Turstička organizacija opštine Novi Bečej. Prva od njih održaće se u nedelju, 26. maja, na Tiskom keju, a okupiće ljubitelje starovremenskih vozila iz čitavog regiona. U pitanju je „Revija oldtajmer vozila“ koja se već godinama uspešno održava u Novom Bečeju i Bečeju, najavljuje direktor Turističke organizacije, Saša Dujin.

Manifestacije u junu i julu svojevrsna su priprema za Velikogospojinske dani koji će se i ove godine održati u avgustu. Već početkom juna očekuje nas nova manifestacija koja za cilj ima čuvanje lokalne tradicije, a održaće se u novobečejskom parku. U pitanju je prva „Testomanija“.

Dvadeset i drugog juna održaće se još jedna atraktivna manifestacija koja u blizinu Novog Bečeja privlači turiste iz čitavog okruženja. U pitanju je „Srednjovekovni piknik na Arači“.

Kao i prethodne godine, za sve zainteresovane građane koji budu želili da posete Araču i manifestaciju „Srednjovekovni piknik na Arači“ biće organizovan prevoz iz Novog Bečeja, o čemu će građani blagovremeno biti obavešteni.

Ceo razgovor sa direktorom TO opštine Novi Bečej, Sašom Dujinim, možete pogledati večeras od 20 časova u okviru novog izdanja emisije „Iz mog ugla“.

Ostale vesti iz ove kategorije