TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

Auto trke „Nagrada Novog Bečeja 2019“ 14. aprila

Redakcija TV Novi Bečej | 10. april. 2019. | 10:35 | Sport

Auto trke „Nagrada Novog Bečeja 2019“ 14. aprila

U nedelju, 14. aprila, u Novom Bečeju će se održati auto trke u slalom vožnji za šampionat Srbije. Otvaranje trke „Nagrada Novog Bečeja 2019“ zakazano je za 12h u amfiteatru na Tiskom keju, dok će takmičenje u osam različitih kategorija trajati do 17h, a posebno je atrkativna činjenica da će se voziti u samom centru Novog Bečeja. Ovo je druga po redu trka u okviru šampionata koji je zvanično počeo 16. marta, a Novi Bečej je kao domaćin ušao u kalendar domaćina manifestacije od nacionalnog značaja. Dodela nagrada zakazana je za 18h u amfiteatru na Tiskom keju.

Auto trke će se voziti trasom koja podrazumeva ulice: Ivo Lole Ribara, od ugla sa ulicom Petra Drapšina, Maršala Tita, Žarka Zrenjanina, Svetozara Miletića, Vuka Karadžića i Sonje Marinković, do ugla sa ulicom Narodnog fronta, gde je predviđen i sam finiš trke. Zato se obaveštavaju građani koji žive u ovom delu Novog Bečeja da će od ponoći 14. aprila navedeni deo biti zatvoren za saobraćaj, te se mole da svoje automobile na vreme parkiraju tako da ih mogu koristiti u slučaju potrebe. Za ove svrhe biće im obezbeđen parking u dvorištu Suda sa otvorenim izlazom ka Domu zdravlja Novi Bečej, saopšteno je iz lokalne samouprave.

Za prijavljivanje učešća u trci potrebno je samo imati vozačku dozvolu i spretno vozilo, poručuju iz Sportskog auto i karting saveza Srbije koji sa opštinom Novi Bečej po prvi put organizuje ovo takmičenje.

Ostale vesti iz ove kategorije