TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

U toku javni konkursi u oblastima udruženja građana, kulture i poljoprivrede

Redakcija TV Novi Bečej | 8. mart. 2019. | 13:48 | Društvo

U toku javni konkursi u oblastima udruženja građana, kulture i poljoprivrede

Tri vrste javnih konkursa za izbor projekata koji se finansiraju i sufinansiraju iz budžeta opštine Novi Bečej i samodoprinosa mesnih zajednica za 2019. godinu raspisano je krajem februara. U pitanju su konkursi iz oblasti udruženja građana, kulture i poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Prijave u okviru konkursa za izbor programa za dodelu sredstava za podsticanje programa ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje programa udruženja građana iz budžeta opštine, odnosno iz samodoprinosa mesnih zajednica za 2019. godinu treba poslati najkasnije do 13. marta.

Prijave u okviru konkursa za izbor programa za dodelu sredstava za podsticanje programa ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje programa udruženja građana u oblastima poljoprivrede i ruralnog razvoja iz budžeta opštine, odnosno iz samodoprinosa mesnih zajednica za 2019. godinu treba poslati najkasnije do 15. marta.

Prijave u okviru konkursa za izbor projekata u oblasti kulture koji se finansiraju i sufinansiraju iz budžeta opštine, odnosno iz sredstava samodoprinosa mesnih zajednica za 2019. godinu treba poslati najkasnije do 28. marta.

Sve potrebne informacije i prijavne obrasce možete pronaći na sajtu opštine Novi Bečej.

Ostale vesti iz ove kategorije