TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

NAJAVA: Aladin, Meri Popins i domaći „Taxi bluz“ u bioskopu

Redakcija TV Novi Bečej | 4. februar. 2019. | 15:44 | Društvo

NAJAVA: Aladin, Meri Popins i domaći „Taxi bluz“ u bioskopu

Aladin živi u Pjortu, malom pustom selu u Bulgislavu, zajedno sa majkom, ocem i kozom Rajkom. Pjort je lepo i zanimljivo mesto, ali vrlo malo, pa Aladin sanja o pustolovinama u velikom svetu koji se nalazi iza planina na horizontu. Na fantastičnom letećem tepihu, koga je dobio od El Faze, Aladin sa svojom vernom prijateljicom kozom Rajkom, leti prema suncu sa zadatkom da vrati El Fazi izgubljeno unuče. Projekciju ovog popularnog, animiranog filma, „Aladin i Lteći ćilim“, možete pogledati u sredu, 6. februara, sa početkom u 16 časovu, u Domu kulture opštine Novi Bečej. Istog dana, u terminima od 18 i 20 časova, na repertoaru će se naći i domaći film „Taxi bluz“, u kojem ćete pratiti avanture Marka, propalog dramaturga koji godinama vozi taxi, a čiju svakodnevicu menja dečak Damir iz Doma za nezbrinutu decu koji će se krišom ušunjati u njegovo vozilo.
U četvrtak, 7. februara, sa početkom u 16h časova, pogledajte povratak legendarne Meri Popins, muzičku, porodičnu fantaziju o najpoznatijoj dadilji na svetu, dok su 18 i 30 i 20 i 30 reprizni termini  za domaći film „Taxi bluz“.
Cena karte za sve 4 projekcije je 250 dinara, a mogu se kupiti u pretprodaji radnim danima, u periodu od 8 do 15 časova, u Domu kulture opštine Novi Bečej.

Ostale vesti iz ove kategorije