TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

„Jedinstvo“ ubedljivo protiv „Jugovića“ iz Kaća

Redakcija TV Novi Bečej | 27. novembar. 2018. | 11:59 | Sport

„Jedinstvo“ ubedljivo protiv „Jugovića“ iz Kaća

Utakmica 9. kola Super B rukometne lige u kojoj su se u sportskoj hali u Novom Bečeju sastali novobečejsko „Jedinstvo“ i ekipa „Jugovića“ iz Kaća protekle subote završena je u korist domaćina koji je slavio rezultatom 23:17. Zahvaljujući pobedi nad „Jugovićem“ koji se nalazi jedno mesto iznad „Jedinstva“ na tabeli dosadašnjeg prvenstva, novobečejski rukometaši pomerili su se sa poslednje pozicije i sada se sa šest osvojenih bodova nalaze na 10. mestu i dalje u borbi za sredinu tabele i potencijalni opstanak u ligi.

„Ono što je drugačije to je ono što bi u tom rangu takmičenja trebalo da se podrazumeva. Dakle, da igramo i da potrošimo zadnji atom snage. Pitanje je gde su nam prekidi na nekim drugim utakmicama i zašto, to savim odgovorno mogu da tvrdim, pojedini igrači izađu sa utakmice odmorni. Ne mislim da je to loša namera ili nešto slično, već loša navika. Ovo je ipak posao i lepo je igrati se i raditi, ali ovo je ipak ono što se mora zanatski odraditi. Videli ste i zadnjih par minuta da se i tu pogubimo, što je stvar iskustva, mada naši igrači nemaju toliko malo godina da bi bili neiskusni u ovakvim situacijama, a ja sam sa ovih puno decenija što imam doživeo puno poraza posle ubedljivih vođstava i tako dalje. No, u svakom slučaju, igrači su prema mom mišljenju zaslužili pobedu. Imamo još dve utakmice gde na obe imamo šansu i da pobedimo i, naravno, da se to ne desi. Mislim da to prvenstveno od nas zavisi. Ako bismo pružili maksimum na obe utakmice imali bismo izgledne šanse da sa bodovnim saldom koji obećava ravnopravnu borbu za opstanak prezimimo. Nadam se da će tako i biti“, izjavio je nakon utakmice Jova Pavlov, trener „Jedinstva“.

U preostala dva kola do kraja prve polusezone prvenstva, „Jedinstvo“ će se najpre sastati sa ekipom „SC Voždovac 2012“ iz Beograda, nakon čega će 8. decembra ugostiti ekipu „Požarevca“.

Ostale vesti iz ove kategorije