TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Turizam

TO opštine Novi Bečej na "Danima Vojvodine" u Podgorici

Redakcija TV Novi Bečej | 1. novembar. 2017. | 15:10 | Turizam

TO opštine Novi Bečej na "Danima Vojvodine" u Podgorici

Od 26. do 29. oktobra delagacija Turističke organizacije opštine Novi Bečej učestovala je na „Danima Vojvodine“ koji su održani u Podgorici, gde je predstavila turističku ponudu novobečejske opštine. Prema rečima zaposlenih u Turističkoj organizaciji u Novom Bečeju, učešće na ovoj manifestaciji je bila jedinstvena prilika da se na samom trgu u Podgorici predstavi deo gastronomske i etno-kulturološke specifičnosti našeg podneblja.

„Proteklog vikenda TO opštine Novi Bečej je u okviru Turističke organizacije Vojvodine boravila na manifestaciji u Podgorici, pod nazivom „Dani Vojvodine u Podgorici“. Tom prilikom predstavili smo turističku ponudu i potencijale naše opštine, kao i naše brendove, poznato vino muskat krokan sa Bisernog ostrva i našu štrudlu, koje su posetioci manifestacije imali prilike i da probaju. Tim povodom, naša delagacija je prisustvovala i prijemu koji je upriličio predsednik Pokrajinske vlade, Igor Mirović, a zanimljivo je reći da je prilikom obilaska štandova na manifestaciji u takozvanom vojvođanskom sokaku, predsednik Pokrajinske vlade sa svojom delegacijom zastao ispred našeg štanda i interesovao se za priču o Tiskom cvetu, tako da smo imali i tu čast da mu kažemo nešto više o ovom fenomenu naše reke“, kaže Marina Dekanić, radnica Turističke organizacije opštine Novi Bečej.

Turistička organizacija opštine Novi Bečej predstaviće se i na „Danima Vojvodine“ koji će se ovog vikenda održati u Banja Luci, takođe, u organizaciji Turističke organizacije Vojvodine.

Ostale vesti iz ove kategorije